BERÄTTA ER HISTORIA...

SÅ BERÄTTAR JAG TILLBAKA DEN

I FOTO & FILM

Dom mest meningsfulla bilderna kommer från hjärtat. Ditt hjärta, dina kärastes hjärta och mitt hjärta. Så kom precis som du är.

Berätta för mig vad kärlek betyder för dig, berätta alla hinder som din kärlek har trotsat.

Berätta allt så jag kan fånga er och allt som är viktigt för er. Berätta så jag kan fånga ögonblicken som är ovärderliga och sanna till era hjärtan.

 Det är dom minsta sakerna i livet som betyder något, varje andetag vi tar är ovärderligt, varje sekund i livet är meningsfullt. Så varje litet ögonblick på eran speciella dag är betydelsefullt.

Jag är uppmärksam på detaljerna i stunderna och jag tror på att fånga mycket mer än bara bilder, utan även alla känslor och ömheten som infinner sig på eran speciella dag.

Erat bröllopsalbum kommer inte att likna en “Pinterest tavla” där det finns ett överflöd av flashiga bilder. Istället kommer det att vara fullt av små blickar, varsamma beröringar, varma kramar och så mycket mer av hur eran kärlek kändes och såg ut den dagen, på eran bröllopsdag.

VI KOMMER

SKRATTA TILLSAMMANS

& VI KOMMER GARANTERAT

GRÅTA TILLSAMMANS

Under den så kallade förlovnings fotograferingen som sker innan den stora dagen, kommer du se mig prata och dirigera mycket och det på grund av att det är första gången vi jobbar tillsammans. Ni får där se hur jag jobbar och bli bekväma med mig.

På eran bröllopsdag kommer jag vara tystare och JAG LOVAR ER , DET ÄR HELT OK. Nej jag är inte sjuk eller trött.

Jag dirigerar inte lika mycket för att dom vackraste ögonblicken sker naturligt. Jag kommer att vara där för att fånga mormor som innerligt och ömt tittar på dig medans du gör dig iordning. Jag kommer att vara där för att fånga tåren från dina föräldrars ögon när ni säger ja till varandra.

Jag kommer att vara där för er men jag kommer att lämna er ensamma så att ni VERKLIGEN KAN NJUTA AV ERAN BRÖLLOPSDAG tillsammans med familj och vänner som är där för att dela er kärlek och glädje. Och JA! Jag kommer också att vara där för att ge er ödmjuka påminnelser om att ta på klänningen långsamt, fixa håret en extra gång framför spegeln, hjälpa din blivande man med slipsen eller rätta till hans jacka.

Tro mig, jag kommer vara där och fira er och fira tillsammans med er!