BRÖLLOPSPAKET

"Vi bokade Emelie till vårt bröllop sommaren 2022! Och vi blev mer än nöjda. Fantastiskt vackra bilder som vi kommer njuta av resten av våra liv. Framförallt lyckades hon fånga den otroligt härliga känslan vi och alla gästerna upplevde. Otroligt proffsig! Hon gav så mycket av sin härliga personlighet vilket gjorde att hon även var en fröjd att ha med oss på vår speciella dag. ALLA älskade henne! Kan varmt rekommendera!!!" - My & Fredrik

 

Det riktigt magiska med bilder är att oavsett hur galet livet kan bli, för en sekund, när jag trycker på den där knappen, stannar tiden, allting fryser, och i det ögonblicket för en bråkdels sekund är allt vackert och livet är perfekt.

 

När vi blir gamla, påminner bilderna oss om hur vi såg ut. När tider är tuffa, återlivar bilderna dom tider då livet va lättare och fullt av hopp och drömmar. När vi mister någon som står oss nära är bilderna det enda som lever vidare och låter oss omfamnas av nostalgi och minnen.

Bilder är tidlösa. Bilder är heliga

 

Jag antar att det är just detta som gör att jag ger mitt allt till 100% varje gång och ger varje fotografering den omsorg den behöver tills den är fullfjädrad. För att mitt jobb som fotograf betyder mer för mig än att endast skapa vackra bilder utan också att fånga det där genuina som gör att jag lägger hela mitt hjärta i mitt jobb och till mina par och jag hoppas att ni gör samma sak i erat val av fotograf som pratar samma språk som era hjärtan gör.

 

En sak som jag ber om av er: Ge mig erat 100% genuina jag, va er själva fullt ut. Klä er som ni klär er, va så som bara ni är. Har ni vilda barn, ta med dom, husdjur, ta med dom, tycker ni om att fiska? Eller åka skidor?  Eller kanske bara att sitta vid eran favorit strand och titta på solnedgången? Berätta allt detta för mig. Kom som ni är för NI ÄR VACKRAST NÄR NI ÄR ERA SANNA JAG. Jag får inspiration av mina par och älskar att fånga det ÄKTA  MED ER. Jag bryr mig inte om vad sociala mediers vridna bild av vad “VACKERT” är. Jag bryr mig om det “VACKRA” som du är och som du ger till världen och till mig.

 

För saken är den, det här är eran dag som vi ska fira med er kärlek, era nära och kära samt eran relation. Jag hoppas att från och med nu, när ni tittar tillbaka på alla bilder som vi har skapat tillsammans, att det kommer skapa ett leende på era läppar och att erat hjärta fylls med värme och kärlek. Så låt oss vara galna tillsammans och lära känna varandra 🙂

mina paket

Mina priser är rörliga då jag skräddarsyr dom utefter er. Nedan finner ni riktlinjer på vad jag erbjuder och förslag på upplägg.

Heldagspaket Hybrid

Paketet som ger er allt ni kan önska och lite mer. Med detta bevarar ni eran dag på bästa möjliga sätt. Det är en investering som blir mer värdefull ju längre tiden går. För er som vill dokumentera hela er bröllopsdag, från pirret under förberedelserna till era moves på dansgolvet sent på kvällen! Jag fotar och filmar under 13 sammanhängande timmar.

13 timmars fotografering från förberedelser till kvällen och dansgolvet öppnar

1,5 h förlovningsfotografering  innan bröllopet

400-500 redigerade bilder levereras i ett online galleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj

5 bilder i större format som ni kan förstora upp

Fotobok Lyx

5-10 min highlightfilm av dagen

30 000:-

Vi är så himla glada att vi tog detta paket, vi fick verkligen allt och mer därtill. Och det bästa av allt är att vi kommer bära med oss hela vår dag i både foto och film resten av våra liv och våra barns liv osv.
Martina & Henrik
BröllopsPar

Heldagspaket enkel

För er som vill dokumentera hela er bröllopsdag i foto, från pirret under förberedelserna till era moves på dansgolvet sent på kvällen! Jag fotar under 13 sammanhängande timmar.

13 timmars fotografering från förberedelser till kvällen och dansgolvet öppnar

400-500 redigerade bilder levereras i ett online galleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj

5 bilder i större format som ni kan förstora upp

Fotobok Lyx

24 000:-

Vi hade ett mindre enklare och intimt bröllop där detta paket passade oss perfekt
Maria & Johan
Bröllopspar

Halvdagspaket Hybrid

 

För er som vill dokumentera en stor del av er bröllopsdag, från pirret under förberedelserna till en stund in på middagen! Eller från vigseln och en stund in när alla släpper loss på dansgolvet. Jag fotar och filmar under 8 sammanhängande timmar.

8 sammanhängande timmars fotografering vilket vi diskuterar fram när bästa tiden är för att ni ska få med det mesta och viktigaste av dagen.

250-500 redigerade bilder levereras i ett online galleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj

5 bilder i större format som ni kan förstora upp

Fotobok enkel

5-10 min highlightfilm av dagen

22 000:-

Ett Perfekt paket för oss, Emelie ger verkligen sitt allt och det kändes som vi hade det största paketet
Åsa & Fredrik
Bröllopspar

Halvdagspaket enkel

Enkelt och tidlöst. Ger er minnen för livet och som kommer skapa leenden på era läppar, tårar i era ögon och värme i era hjärtan för all framtid. Jag fotar under 8 sammanhängande timmar.

8 timmars fotografering där vi tillsammans diskuterar fram platser som är betydelsefulla för er eller som ni tycker är fina

150 – 300 redigerade bilder levereras i ett online galleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj

5 bilder i större format som ni kan förstora upp

Fotobok Enkel

18 500:-

Porträtten var viktigast för oss, vi ville verkligen lägga allt fokus på det
Joanna & Erik
Bröllopspar

Porträttpaket

Denna porträttfotografering ger er möjligheten till en intim stund på vackra platser, bara ni två eller ni två tillsammans med barn, vänner eller släkt. Ni bestämmer.

2 timmars fotografering där vi tillsammans diskuterar fram platser som är betydelsefulla för er eller som ni tycker är fina

30 – 50 redigerade bilder levereras i ett online galleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj

5 bilder i större format som ni kan förstora upp

Fotobok Enkel

9 500:-

Ett Perfekt paket för oss, Emelie ger verkligen sitt allt och det kändes som vi hade det största paketet
Åsa & Fredrik
Bröllopspar