Highlight filmen va helt perfekt! Vi kommer varmt rekomendera dig och ditt alternativ med highlight film och bilder, vart bättre än vi kunnat önska. Tack för allt!

Markus & Elina

Hur fungerar det?

Hybrid fotofrafering är när din bröllopsfotograf fångar er stora dag i både foto och video, så att ni kan få både en highlight video och bröllopsbilder. En hybridfotograf kan inte ersätta resultaten av en dedikerad videograf, men jag kan istället erbjuda ett väldigt prisvärdigt alternativ om du önskar en kortare highlight video inklusive era bröllops bilder tille n bråkdel av kostnaden för både fotograf och videograf.

Som hybridfotograf är mitt största fokus att fånga berättelsen om eran dag i bilder, medans jag samtidigt tar korta videoklipp av de viktiga och speciella ögonblick som uppstår på ett sätt som inte kompromissar med era bilder. Dessa korta videoklipp använder jag sen till att skapa eran highlight film tillsammans med musik. Nedan kan ni se ett urval av highlight filmer som jag skapat.

Tack vare utvecklingen i digital kamera teknologin är det nu möjligt att snabbt switcha mellan foto och video i olika lägen på professionella digital kameror. Som resultat av detta kan en fotograf flytta sig emellan att ta bilder och video bokstavligen genom en switch med fingret. Den Nikon utrustning som jag använder är speciellt utrustad för hybridfotografering och utför jobbat exakt lika bra oavsett om det är foto eller video. Detta gör det möjligt för mig att ta både kvalitativa foton och videos genom hela dagen utan att missa ett enda ögonblick.