Hello, Its me

Om du sjöng meningen från Adelés röst istället för att faktiskt läsa den tror jag att vi är en perfekt match. Och om du fortsätter läsa istället för att sjunga så får du chansen att lära känna mig lite. Om du väljer att fortsätta sjunga så kör på och sjung högt. Haha för isf har sången nu fastnat i huvudet 😛 Varsågod <3

Oavsett om du av ren slump eller om det va ödet som gjorde att du landade på min sida så är jag glad att du är här. Tacksam för att få dela med dig vad jag har att dela med världen.

Mitt namn är Emelie och det här är min kreativa värld och trygga plats där jag får dela platser jag varit på och människor jag mött. Jag är en dagdrömmare och natttänkare som älskar att få kapsla livets magiska stunder. Min sambo och son är mina största fans och största stöttare. Dom låter mig vara mitt egna autentiska jag och fyller på min passion.

 

Jag fotar vackra ögonblick av livet och kapslar minnen som du vill värdesätta i evighet. Om du är redo för ett äventyr, ta och KONTAKTA mig här och skicka ett  hej.

Ser fram emot att få lära känna er och kanske vara en del av er historia,

Kramar

 

Emelie

Topp 10

Min familj

Fotografering

Kaffe

Golf

Ost

Nutella

Att skratta

Skapa minnen

Hör av er & säg hej så ser vi vart det tar oss